Mobilinternet Szolgáltatással kapcsolatos információk

Képzeld el, hogy a szabadság érzése mindig veled van – egy olyan mobilinternet szolgáltatással, ami nem csak a sebesség, de a hűségidő mentesség terén is úttörő. A 4G-5G technológiával kiemelkedő minőséget biztosítunk, amely sebességével és megbízhatóságával az ország minden szegletében elérhetővé teszi a kiváló internet-hozzáférést. Mi elhisszük, hogy a szabadság nem korlátozódik a hűségidőhöz, ezért szolgáltatásunk hűségidő mentes. Válaszd az új generációs mobilinternetünket, és élvezd a gyorsaságot, megbízhatóságot, és azt a szabadságot, amely nincs kötve időhöz vagy helyhez. Tapasztald meg a jövőt már ma, velünk minden pillanatban önmagad lehetsz.

Miért jó? 

A mobilinternet forradalmi változást hoz az online világban, és számos előnnyel jár a hagyományos vezetékes internethez képest. Szabadságot ad, hiszen nem kell a vezetékeknél ragadnia – a mobilnetnek köszönhetően bárhol élvezheted a kiváló internet-hozzáférést. Rugalmasságával pedig azonnal kapcsolódhatsz, legyen szó az otthonodról, utazásról vagy éppen egy kávézóban reggelizve azonnali elérést biztosít. Nincs több kábelrengeteg vagy telepítési várakozás – a mobilnet gyorsan és egyszerűen elérhető, kiváló sebességet biztosítva. Élj a vezeték nélküli szabadság élményével, és fedezd fel, miért választja egyre több ember a mobilinternetet a hagyományos vezetékes megoldások helyett.

Mobilinternet csomagunk országos szinten (is) végtelen szabadságot nyújt.

-Az ipari felhasználásra is alkalmas megoldásainkkal olyan helyeken is internetezhetsz, ahol korábban eddig még erre nem volt mód.

-Semmire nem kell figyelned, csak használnod az interneted, amennyit, ahol, és amikor csak akarod.

-Nincs havi flotta díj.

Nincs hűségidő, a szolgáltatás 30 nappal felmondható.

-Nem kell odafigyelned az adatforgalomra.

-Nincs kötelező hanghívás.

-Használhatod akár ipari célokra is. (pl: kamerarendszer, riasztó, okosotthon)

-Telefonkészüléken kívül, adatmegosztókban is használható. (pl: Router)

-EU-s tagországokban is használható 43,9GB adatforgalom erejéig.

Wifi Kiépítéssel kapcsolatos információk

A modern üzleti környezetben egy stabil és hatékony WiFi rendszer kritikus fontosságú az üzleti folyamatok zökkenőmentes működéséhez. Vállalkozásunk, mint vezető szakértője a hálózati infrastruktúra tervezésének és kivitelezésének, kiemelt figyelmet fordít a professzionalizmusra és a megbízhatóságra.

 1. Felmérés és Igényanalízis

Mielőtt hozzálátunk a WiFi rendszer kiépítéséhez, az első lépés mindig egy alapos felmérés és igényanalízis. Tapasztalt csapatunk elemzi az üzleti igényeket, az épület topográfiáját, és figyelembe veszi az eszközök és felhasználók számát. Ez a lépés biztosítja, hogy a kialakított rendszer pontosan megfeleljen az ügyfél elvárásainak és a jelenlegi és jövőbeli terhelésnek.

 1. Tervezés és Optimalizáció

Az adatok gyűjtése után csapatunk részletes tervekkel áll elő, amelyek tartalmazzák a legjobb helyszíneket a hozzáférési pontok (AP-k) elhelyezéséhez, a megfelelő frekvenciasávok kiválasztását, és az optimális sávszélesség elosztást. Mindez a megbízható és gyors internetkapcsolat biztosítása érdekében történik.

 1. Hardverbeszerzés

A tervek elfogadása után szakértőink gondoskodnak a legmegfelelőbb hardverek beszerzéséről. Minőségi eszközökkel dolgozunk, hogy a WiFi rendszer hosszú távon megbízhatóan működjön.

 1. Kivitelezés

A kivitelezési fázisban szakembereink precízen és hatékonyan helyezik el a hozzáférési pontokat, optimalizálják a WiFi jelet, és teszteket végeznek a rendszer teljesítményének biztosítása érdekében. Ügyelünk arra, hogy a beavatkozások az üzleti folyamatokra minimális hatással legyenek, és a munkafolyamatok zavartalanul folyhassanak.

 1. Tesztelés és Hibajavítás

A kivitelezés után részletes tesztekkel ellenőrizzük a rendszer teljesítményét, és javításokat végzünk, ha szükséges. Csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a végső rendszer minden szempontból kifogástalanul működjön.

Végül, az eredmény egy olyan WiFi rendszer, amely kiváló teljesítményt, megbízhatóságot és biztonságot nyújt. Kivitelezésünk során mindenkor figyelemmel kísérjük a legújabb technológiai fejleményeket, hogy ügyfeleink mindig a leginnovatívabb megoldásokban részesüljenek.

Informatikai támogatás szolgáltatással kapcsolatos információk

Informatikai Támogatás Szolgáltatásaink:

 1. Helpdesk és Vészhelyzeti Támogatás:

Képzett és tapasztalt támogató csapatunk rendelkezésére áll a mindennapi informatikai kérdéseikben és problémáikban.

Sürgős helyzetek esetén 24/7 elérhetőség biztosítása.

 1. Rendszerkarbantartás és Frissítések:

Rendszeres karbantartási tevékenységek, beleértve a szoftverek és rendszerek frissítéseit, a biztonsági frissítéseket és optimalizációkat.

Megelőző intézkedések a hibák minimalizálása és a rendszer stabilitásának biztosítása érdekében.

 1. Vírus- és Malwarevédelem:

Az informatikai biztonság fokozása vírus- és malwarevédelmi rendszerek telepítésével és karbantartásával.

Az adatok és rendszerek védelme a digitális fenyegetésektől.

 1. Adatmentés és Helyreállítás:

Az adatvesztés megelőzése és az adatok rendszeres biztonsági mentése.

Helyreállítási eljárások kidolgozása veszteségek minimalizálása érdekében.

 1. Informatikai Tanácsadás:

Üzleti igényekhez igazított informatikai tanácsadás és tervezés.

Segítség a technológiai fejlesztések tervezésében és bevezetésében.

 1. Rendszermonitorozás:

Folyamatos rendszerfigyelés a hibák előzetes észleléséhez és a rendszerhatékonyság maximalizálásához.

Az informatikai támogatásunkkal az a célunk, hogy vállalkozásuk számára zavartalan és hatékony működést biztosítsunk. Ha bármilyen kérdése vagy egyedi igénye merül fel, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Köszönjük, hogy továbbra is bennünket választanak!

A Mikrohuállmú Internet szolgáltatással kapcsolatos információk

A technológiáról

Távoli pontok, telephelyek összekapcsolására a legideálisabb a vezeték nélküli számítógépes adathálózat, mely gyorsan kiépíthető, nem igényel bontást, kábelezést, bármikor könnyen és azonnal áttelepíthető, nincsenek szerelvények, elosztók, csatlakozó szekrények stb., a kiépítés idején sem zavar senkit. További lehetőség nagyméretű telephely távolabbi pontjainak (hálózatainak) vezeték nélküli összekötése a meglévő hálózattal. A meglévő hagyományos hálózatot sem kell eldobni, ahhoz a rádiós hálózat hozzákapcsolható, illetve rádiós állomásokkal bővíthető. Az összeköttetés nagy biztonságú, olyan helyen is alkalmazható, ahol a zavarhatatlanság és a lehallgathatatlanság is fontos szempont. Az átviteli sebesség az ügyfél igényétől függően akár több 100 Mbit/s is lehet.

Az internet szolgáltatásra vonatkozó műszaki tudnivalók

A hozzáférés kiépíthetőségét a megrendelés szerint előzetes helyszíni felmérés alapján határozzuk meg.

Az internet szolgáltatást az épület tetején kiépített hozzáférési ponton keresztül lehet igénybe venni, melyet az Előfizetők által megadott felhasználói végponthoz a Szolgáltató épít ki. A szolgáltatás átadása UTP/FTP Ethernet hálózaton történik. A csatlakozót közvetlenül a számítógép/router/server ethernet portjához kell csatlakoztatni.

Internet szolgáltatásunk előnyei

 • Mobilitás, függetlenség más szolgáltatóktól és kábelhálózatoktól
 • Gyors kiépítés, ingyenes költöztetés 1 alkalommal
 • Nagy sávszélesség, alacsony csomagkésleltetés
 • A sebesség, szimmetrikus csomag választása esetén, minden irányban azonos így pl. a nagyobb levelek küldése is rendkívül gyorsan  lehetséges, illetve részletgazdag élő kameraképek feltöltése is szinte valós időben stream-elhetőek
 • Az internet szolgáltatás sávszélességének növelése vagy csökkentése esetén nem merülnek fel újabb egyszeri költségek csak a csomag árak változnak
 • Nem feltétlenül szükséges egyéb speciális hardver eszközök beszerzése, vagy bérlete, mert a hálózathoz való csatlakozást megrendelőink kulcsrakészen kivitelezve kapják
 • A teljes hálózat menedzselt, 24 órás  hibabejelentés feldolgozás hiba esetén az elhárítás megkezdése 12 munkaórán belül
 • VOIP vezetékes telefon lehetőség
 • Készenlét jobb, mint 99% éves szinten
 • Garantált sebesség (belföld) a vásárolt sávszélesség legalább 80%-a
 • Átlagos késleltetés (BIX) < 10 ms
 • Végpontról való szerver üzemeltetés
 • 1 db publikus fix IP cím

A te sebességedre hangolva

Korlátlan Mobilinternet szolgáltatásunk
Már 8900.- Forint / hó-tól!

Ne böngészd tovább a hírdetéseket! Stabil és gyors internetet biztosítunk balatonon és környékén!
*Már Országosan is elérhető!
Internet szolgáltatás Balaton

Válaszd a Mikrohullámú Internetünket ha:

Számít a szolgáltatás stabilitása, gyorsasága, valamint a felhasznált eszközök és anyagok minősége.

Független

Mobilitás, függetlenség más szolgáltatóktól és kábelhálózatoktól

Nincsenek váratlan költségek

Sávszélesség bővítés vagy csökkentés esetén nem merülnek fel újabb egyszeri költségek csak a csomag árak változnak

24 x 7 Felügyelet

A teljes hálózat menedzselt, 24 órás hibabejelentés feldolgozás, hiba esetén az elhárítás megkezdése 12 munkaórán belül