Pár mondat rólunk

A Balatoninternet.hu weboldalt egy teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cég személyesíti meg, mely 2008 óta van jelen az informatika, a vagyonvédelem és a távközlés piacán.

Cégünk teljes IT szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek, többek között:

  • bérelt vonali WDSL internet hozzáféréseket kiegészítő szolgáltatásokkal.

Cégünk vállalja a különböző helyeken lévő telephelyek összeköttetését, kamera és wifi hotspot rendszerek kiépítését, üzemeltetését. Célunk az igényeknek megfelelő, a lehető legmagasabb színvonalon biztosított internet szolgáltatások / IT megoltások szállítása ügyfeleink részére elérhető áron. Szolgáltatásainkat minden esetben ügyfeleink igényeire szabjuk.

Bízunk jelmondataink sikerességében.:

  • Minőség
  • Ügyfélközpontúság

Miért válassz minket?

Független

Mobilitás, függetlenség más szolgáltatóktól és kábelhálózatoktól

Nincsenek váratlan költségek

Az internet szolgáltatás sávszélességének növelése vagy csökkentése esetén nem merülnek fel újabb egyszeri költségek csak a csomag árak változnak.

24 x 7 felügyelet

A teljes hálózat menedzselt, 24 órás hibabejelentés feldolgozás, hiba esetén az elhárítás megkezdése 12 munkaórán belül

Ügyfeleink mondták

Internet szolgáltatás
Stratégiánk
Célunk az igényeknek megfelelő lehető legmagasabb színvonalon biztosított Internet/IT megoltások szállítása ügyfeleink részére elérhető áron. Szolgáltatásainkat minden esetben ügyfeleink igényeire szabjuk.
Vezeték nélküli internet
A technológiáról
A legideálisabb a vezeték nélküli számítógépes adathálózat, mely gyorsan kiépíthető, nem igényel bontást, kábelezést, bármikor könnyen és azonnal áttelepíthető, nincsenek szerelvények, elosztók, csatlakozó szekrények stb., a kiépítés idején sem zavar senkit.
Internet szolgáltatás
A szolgáltatással kapcsolatosan
Az Internet szolgáltatást az épület tetején kiépített hozzáférési ponton keresztül lehet igénybe venni, melyet az Előfizetők által megadott felhasználói végponthoz a Szolgáltató épít ki. A szolgáltatás átadása UTP/FTP Ethernet hálózaton történik.
Internet szolgáltatás
Wifi kiépítés
vezeték nélküli internet
mikrohullámú internet balaton
Telefon szolgáltatás
Egyéb szolgáltatás